Menu Vreedehof – MAS 59

WIJ ZIJN GESLOTEN VAN 9 MAART TOT EN MET 18 MAART VOOR VERANDERINGSWERKEN

 

Vreedehof-menu      32.50 euro ( soep – hoofd – dessert – koffie/thee )

Vreedehof-menu *** 45.00 euro ( soep – *** voorgerecht – hoofd – dessert – koffie/thee )

 

Vreedehof-menu van 9 jan.- 10 febr.

– Witloofsoep

___________

– *** Ravioli – champignon – tomaat – kruidensaus

___________

– Waterzooi van vis

of

– Milanees stoofpotje van Duroc-varken

___________

– Kaasbord

of

 – Omelette Norvegienne

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu van 13 febr.- 8 maart.

– Consommé met fijne julienne-groentjes

___________

– *** Carpaccio van cocquilles – wortel – radijs

___________

– Zeebaarsfilet – knolselder – bloemkool – groene kruidenboter

of

– Parelhoenfilet – kool – wortel – mosterdsaus

___________

– Kaasbord

of

 – Soufflé au grand marnier

___________

Koffie of thee

START NIEUWE MENU (  € 37.50 p/p )

Aperitief naar keuze + Hapje + Glas wijn ( vg ) + Glas wijn ( hg ) + water en espresso inbegrepen     ( € 62.50 p/p )

MAS 59 MENU van 19 maart.- 13 April. ( 37.50 p/p )

** Carpaccio van St-Jacobsvruchten – Daikon – Wortel – Soja

** Parelhoenfilet – Kool – Pastinaak – Mosterdsaus

of

** Zeebaarsfilet – Knolselder – Bloemkool – Groene Kruidenboter

** Tiramissu – Chocoladecrumble – Mascarpone-ijs

of

** Kaasbord

MAS 59 MENU van 16 April.- 25 Mei. ( 37.50 p/p )

** Asperges op Vlaamse Wijze

** Lamsfilet – Paksoi – Boontjes – Dragon-Rozenmarijnsaus

of

** Zalmfilet – Prei – Beurre Blanc

** Pistache – Krieken – IJs – Merenque

of

** Kaasbord

MAS 59 MENU van 28 Mei.- 13 Juli. ( 37.50 p/p )

** Tongfilet – Doperwt – Spinazie – Dashi

** Roodbaarsfilet – Provençaalse wijze

of

** Hoevekip – Parijse Champignons – Breydelham – Bordelaise

** Moeulleux au chocolat – Gezouten Caramel – Vanille-ijs

of

** Kaasbord