Menu Vreedehof

Vreedehof-menu      32.50 euro ( soep – hoofd – dessert – koffie/thee )

Vreedehof-menu *** 45.00 euro ( soep – *** voorgerecht – hoofd – dessert – koffie/thee )

Vreedehof-menu van 29 Nov. – 7 Jan.

– Witloofvelouté

of

– Thaise soep met paddestoelen

___________

– *** Carpaccio van Cocquilles – mierikswortel – daikon – waterkers

of

– *** Gebakken ganzelever – appel – witloof

___________

– Everzwijnfilet – spruitjes – boschampignons – jagersaus

of

– Kabeljauwfilet – Serranoham – Groene kruiden

___________

– Kaasbord

of

– Chocolademousse – gezouten caramel – advocaat

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu van 9 Jan. – 25 Febr.

– Erwtensoep met broodcroutons

___________

– *** Toast met Champignons

___________

– Eendenfilet – Sinaasappel – Broccoli

of

– Roodbaarsfilet – Groene Kruidenboter

___________

– Kaasbord

of

– Baba au rhum

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu van 1 Maart – 29 April

– Consommé met kruidenflensjes

___________

– *** Gemarineerde Zalm – Venkel – Granny Smith

___________

– Rode Poonfilet – Garnalensaus – Aardappelmousseline

of

– Filet van parelhoen – Archiduc

___________

– Kaasbord

of

– Citroentiramissu

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu van 1 Mei – 30 Juni

– Aspergeroomsoep

___________

– *** Asperges op vlaamse wijze

___________

– Gebakken Zalmfilet – Prei – Witte wijnsaus

of

– Lamsfilet – Lentegroentjes – Rozemarijnsaus

___________

– Kaasbord

of

– Sorbet – Granny Smith – Appeljenever

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu van 4 Juli – 12 Aug.

– Waterkerssoep

___________

– *** Gemengd Slaatje – Parmaham – Meloensoorten

___________

– Cocq au vin

of

– Schelvisfilet in kruidenkorst

___________

– Kaasbord

of

 – Fruittaartje

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu van 15 Aug – 30 Sept

– Gazpacho – Mozzarella – Basilicum

___________

– *** Kroketjes van serranoham

___________

– Varkenswangetjes ” Duke of Berkshire ”

of

– Gegrilde Makreelfilet – Tomatensalsa – Aioli

___________

– Kaasbord

of

– Soepje van rode vruchten – vanille-ijs – merenque

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu van 17 Okt. – 25 Nov

– Franse Uiensoep

___________

– *** Risotto – Kastanjechampignons

___________

– Kabeljauwhaasje ” à la Meunière ” – Preipuree

of

– Ardens Hammetje – Dijonmosterdsaus

___________

– Kaasbord

of

– Poire Belle Hélène

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu van 28 Nov. 6 Jan

– Knolseldersoep

___________

– *** Hertencarpaccio – extra vièrge – parmezaan

___________

– Roulade van Kalkoen – Tijm – Wintergroentjes

of

– Papillotte van zeeheerlijkheden – Venkel – Pastis

___________

– Kaasbord

of

 – Café Glaçee

___________

Koffie of thee