Más 59 kaart

 

MÁS 59 : Houtskooloven Mibrasa, héél het jaar door, bij goed weer op het achterterras aan onze buitenkeuken / bar

START NIEUWE MENU (  € 37.50 p/p )

Aperitief naar keuze + Hapje + Glas wijn ( vg ) + Glas wijn ( hg ) + water en espresso inbegrepen     ( € 62.50 p/p )

MAS 59 MENU 

** Asperges op Vlaamse wijze

** Zalmfilet – Jonge Wortel – Spinazie

of

** Varkenshaasje Duroc – Mosterdsaus – Prinsessenboontjes

** Sinaasappel – Chocolade – Vanille-ijs

of

** Kaasbord

MENU (  € 37.50 p/p )

Aperitief naar keuze + Hapje + Glas wijn ( vg ) + Glas wijn ( hg ) + water en espresso inbegrepen     ( € 62.50 p/p )

MAS 59 MENU van 17 Juni.- 9 Aug.

** Carpaccio van cocquilles – currymayo

** Zeebaarsfilet – Jonge prei – Sinaasappelboter

of

** Onglet – Slahart – Sjalot – Bordelaise

** IJs – Komkommer – Appel – Mascarpone

of

** Kaasbord

A la carte

Voorgerechten: ( TO SHARE )

  • Tomatensoorten – buffelmozarella – basilicumolie € 15.90
  • Champignons – Chorizo – Rode Ui € 14.50
  • Carpaccio van Cocquilles – Currymayo  € 15.90
  • Zeeuwse mosselen – venkel – curry – pastis  € 16.90
  • Venusschelpen – Look – Tomaat € 14.50
  • Gegrilde Breydelham – Huisgemaakte pickles € 14.90

Hoofdgerechten:

  • Onglet € 25.90
  • Tournedos Blauw-wit € 19.90
  • Entrecote Blauw-Wit ( 1200 gr voor 2 pers, 28.90 p.p. ) € 57.80
  • Côte à l’os Rubbia Gallegga ( 1150 gr voor 2 pers 40.00 p.p. ) € 80.00
  • Ierse Rib Eye € 27.90
  • Gegrilde Tonijnfilet op z’n siciliaans € 29.90
  • Zeebaarsfilet – Jonge Prei – Sinaasappelboter € 23.90
  • sausen: tomaten/groene kruiden-boter, chimichurri, poivre vert € 4.00

Desserten:

  • Moeulleux au chocolat  – Vanille-ijs €  10.90
  • Vanille-ijs – rozijnen – bruine rhum  € 9.90
  • Dame Blanche € 8.90
  • Crème brulée € 7.90
  • Tiramissu € 7.90
  • Chocolademousse € 7.90
  • Kaasbord € 10.50

Voor de kinderen: Kipfilet € 11.90, Frikandel € 10.50, ijsje € 4.00