Menu Vreedehof

Jaarlijks Verlof van 1 Okt. tot en met 17 Okt.

Vreedehof-menu van 18 okt – 26 Nov.

– Soepje van pompoen en paprika

of

– Tom yam goong ( pikante soep met scampi )

___________

– *** Seizoensgroentjes, verschillende structuren – Feta

of

– *** Fijn gesneden kalfsfilet – waterkers – limoenolie

___________

– Kangoeroefilet, grand veneursaus

of

– Heilbothaasje – prei – beurre blanc

___________

– Kaasbord

of

– Warme appeltaart – vanille-ijs – crème anglaise

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu      32.50 euro ( soep – hoofd – dessert – koffie/thee )

Vreedehof-menu *** 45.00 euro ( soep – *** voorgerecht – hoofd – dessert – koffie/thee )

Vreedehof-menu van 29 Nov. – 7 Jan.

– Witloofvelouté

of

– Thaise soep met paddestoelen

___________

– *** Carpaccio van Cocquilles – mierikswortel – daikon – waterkers

of

– *** Gebakken ganzelever – appel – witloof

___________

– Everzwijnfilet – spruitjes – boschampignons – jagersaus

of

– Kabeljauwfilet – Serranoham – Groene kruiden

___________

– Kaasbord

of

– Chocolademousse – gezouten caramel – advocaat

___________

Koffie of thee

Vreedehof-menu      32.50 euro ( soep – hoofd – dessert – koffie/thee )

Vreedehof-menu *** 45.00 euro ( soep – *** voorgerecht – hoofd – dessert – koffie/thee )