Más 59 kaart

Jaarlijks Verlof van 1 Okt. tot en met 17 Okt.

MÁS 59 : Houtskooloven Mibrasa, héél het jaar door, bij goed weer op het achterterras aan onze buitenkeuken / bar

 

Menu ( vanaf 22 juni )

Tomatensoorten – buffelmozarella – basilicumolie

of

Zeeuwse mosselen – venkel – curry – pastis

***

Zalmfilet – groene kruidenboter

of

Varkensfilet Duroc D’Olive – yoghurt – komkommer, paprika

***

Vanille-ijs – aardbeien – limoncello

of

Kaasbord

Prijs van de menu: € 37.50 p.p.

Apéro naar keuze + starter – glas wijn (vg) – glas wijn (hg) – water en nespresso: € 62.50 p.p

A la carte

Voorgerechten:

  • Tomatensoorten – buffelmozarella – basilicumolie € 15.90
  • Zeeuwse mosselen – venkel – curry – pastis  € 15.90
  • Gebakken zeebaarsfilet – paprika – tomaat € 15.90

Hoofdgerechten:

  • Simmentaler dry aged , dunne lende, Zwitserland € 33.50
  • Tournedos Blauw-wit € 21.90
  • Entrecote Blauw-Wit ( 1200 gr voor 2 pers, 28.90 p.p. ) € 57.80
  • Côte à l’os Rubbia Gallegga ( 1150 gr voor 2 pers 34.50 p.p. ) € 69.00
  • Ierse Rib Eye € 24.90
  • Varkensfilet Duroc – yoghurt – komkommer, paprika € 23.90
  • Rundstartaar Mas 59 € 21.90
  • Gegrilde Tonijnfilet op z’n siciliaans € 29.90
  • Zeebaarsfilet – gegrilde zomergroentjes – kruidenboter € 23.90
  • Phad Thai Kai ( kip ) of Phad Thai Goong ( scampi ) € 18.90
  • sausen: tomaten/groene kruiden-boter, chimichurri, poivre vert € 4.00

Desserten:

  • Sabayon, vanille-ijs, amarenakersen € 10.50
  • Vanille-ijs – aardbeien – limoncello € 10.50
  • Dame Blanche € 8.90
  • Crème brulée € 7.90
  • Tiramissu € 7.90
  • Chocolademousse € 7.90
  • Kaasbord € 10.50

Voor de kinderen: Kipfilet € 9.90, Frikandel € 8.90, ijsje € 4.00